2,3 i 4 de Març 2023
M'interessa!
Accedeix al formulari d'inscripció
Expositors Visitants

Benvinguts a l'espai virtual

Fira Formació i Treball

Si ja estàs inscrit, accedeix

Benvinguts a l'espai virtual
Fira Formació i Treball

Benvingudes, Benvinguts a l'espai virtual

SBD Fira PRO. Formació i Treball

 

S’apropa la setena edició de la Fira de Formació i Treball els dies 2, 3 i 4 de març, en format presencial a Fira Sabadell i amb nous recursos a la plataforma virtual, per acompanyar-vos tant en la tria d’estudis postobligatoris com en la millora de la carrera professional.

 

I com us podeu apropar a les oportunitats formatives i laborals de la Formació Professional? Participant en les diferents activitats. Hi trobareu:

 

Ø  El programa de xerrades d’interès general:  Saber, voler i fer: tres impulsors d'èxitMobilitat internacional, Itineraris educatius i paper clau de les famílies, Noves regles del joc al mercat de treball, etc.

 Les xerrades tenen per objectiu conèixer i reflexionar sobre la importància d’elaborar el projecte vital, formatiu i professional que es basa en millorar les competències transversals per mantenir-se al dia davant de la rapidesa dels canvis en les ocupacions i qualificacions.

Ø  El programa de xerrades de sectors prioritaris: Comerç i Restauració, Indústria, Serveis a les persones, Serveis a les empreses i de sectors emergents: Digital i Sostenibilitat i de l’àmbit artístic: Art i Disseny.

 

Ø  Espai vivencial amb demostracions de tasques d’oficis i tallers perquè relacioneu els oficis i les professions amb l’oferta de formació professional i amb les oportunitats laborals de la mà dels centres formatius, les empreses i els agents empresarials i socials.

 

Ø  Una proposta, Itinerari a la fira, d’activitats interactives que requereixen del vostre enginy i participació. Us donaran la possibilitat de participar en el sorteig patrocinat per PIMEC d’un ordinador portàtil. No oblideu que requereix registre.  

 

I si teniu dubtes o voleu contrastar les vostres reflexions, els orientadors dels Serveis Locals d’Orientació us assessoraran de manera personalitzada i us proposaran activitats a la pròpia fira i més enllà.

 

Sabadell Fira Pro és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la col·laboració dels municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes del Vallès Occidental i Oriental.

 

A la Fira trobareu això i molt més. Ho descobrireu quan us hi endinseu. Us hi esperem!

 

 

 

Registra't com a expositor Registra't com a visitant