19 a 23 Març 2021
Apunta't!
Accedeix al formulari d'inscripció
Expositors Visitants

Benvinguts a la Fira Virtual

e-Fira Connecta't a l'FP

Si ja estàs inscrit, accedeix

Benvinguts a la Fira Virtual
e-Fira Connecta't a l'FP

La cinquena edició de l’e-Fira Connecta’t a l’FP arriba els dies 19, 20, 22 i 23 de març en format virtual i amb novetats i, sobretot, amb el repte de continuar la seva voluntat d’orientació, assessorament i acompanyament en l’elecció d’estudis.

Tothom hi té cabuda, tingui l’edat que tingui, ja siguin estudiants, treballadores o treballadors en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la trajectòria formativa i professional i el seu interès vocacional.

I què ens ofereix?

Inclou l’espai per a la presentació de l’oferta de formació  professional integrada (FP inicial, ocupacional i continuada), organitzada per famílies professionals, en format de xerrades participatives, que tenen de ponents professorat i alumnat. També s’ha plantejat la presentació de temes generals relacionats amb la formació professional, com els reptes de l’FP dual, ciència i tecnologia en clau de gènere, les professions del futur, programes de formació i inserció etc. 

També hi haurà un espai de coneixement de professions i oficis amb representants del món empresarial.

Els estands de centres de formació professional inicial i ocupacional del territori  tampoc falten a la cita, concretament hi participen una trentena de centres de formació del territori (d’FP, PFI, FPO etc.), que atendran amb xat i videotrucades tot tipus de consulta, alhora que orgamitzaran tallers i demostracions per a tothom que s’hi interessi.

No pot faltar a la plataforma virtual el servei d’orientació personalitzada, amb 8 punts d’atenció simultània, que ha de permetre tant informar i orientar en línia, com vincular els i les joves amb els serveis d’orientació local, uns punts que assessoren i acompanyen en la tria d’estudis i itineraris de vida formativa i laboral. 

També hi ha novetats com l’escape room “L’aventura de triar”, una activitat d’orientació gamificada que ajuda a construir el projecte de vida i professional de qui hi participa, i les visites guiades per a la fira, que faran més accessible la navegació virtual per la plataforma web

L’e-Fira Connecta’t a l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes, format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental.

 

La Fira  és això i molt més que esperem que descobriu quan us hi endinseu!

 

Registra't com a expositor Registra't com a visitant
Expositors confirmats
All rights reserved. © Mitisworld, 2022