2,3 i 4 de Març 2023
M'interessa!
Accedeix al formulari d'inscripció
Expositors Visitants

Benvinguts a l'espai virtual

Fira Connecta't a l'FP

Si ja estàs inscrit, accedeix

Benvinguts a l'espai virtual
Fira Connecta't a l'FP

La sisena edició Connecta’t a l’FP arriba els dies 2,3 i 4 de març amb el repte d’orientar, assessorar i acompanyar tant en la tria d’estudis postobligatoris com en la millora de la carrera professional.

Tothom hi té cabuda, tingui l’edat que tingui, ja siguin estudiants, treballadores o treballadors en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la trajectòria formativa i professional i el seu interès vocacional.

I què ens ofereix?

Inclou l’espai per a la presentació de l’oferta de formació  professional integrada (FP inicial, ocupacional i continuada), organitzada per famílies professionals, en format de xerrades gravades i/o en directe, que tenen com a protagonistes els alumnes i el professorat dels centres de formació. També trobareu un programa de xerrades d’interès general relacionat amb la formació professional, com poden ser els reptes de l’FP dual, la ciència i tecnologia en clau de gènere, les professions del futur,  els programes de formació i inserció ,etc. 

També hi haurà un espai de coneixement de professions i oficis amb representants del món empresarial.

Els estands de centres de formació professional inicial i ocupacional del territori  tampoc falten a la cita, concretament hi participen una trentena de centres de formació del territori (d’FP, PFI, FPO ), que atendran les vostres consultes i organitzen tallers i demostracions que us poden interessar.

 

Els serveis locals d’orientació  us esperem amb un servei de 6 punts  d’orientació personalitzada POP simultanis,  que han de permetre tant informar i orientar, com vincular els i les joves amb els serveis d’orientació local, uns punts que assessoren i acompanyen en la tria d’estudis i itineraris de vida formativa i laboral. 

També trobareu una proposta d’Itinerari a la Fira amb moltes activitats que requereixen del vostre enginy i participació i us donaran la possibilitat de participar en el sorteig patrocinat per PIMEC així com noves propostes d’escape room  que estem treballant/que no volem desvetllar . 

  Connecta’t a l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i la col·laboració dels municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes  del Vallès Occidental i Oriental.

 La Fira  és això i molt més que esperem que descobriu quan us hi endinseu!

 

Registra't com a expositor Registra't com a visitant